We komen in actie   |  Voor 3FM Serious Request   |  Van 17 november t/m de actieweek 17-24 december 2023

 

STEUN MET ONS SAMEN SERIOUS REQUEST VOOR ALS!

 

In de week voor Kerst van 17 t/m 24 december 2023 betreden de 3FM-dj's het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Hier zetten ze zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ALS-patiënten. We dragen dit doel natuurlijk een warm hart toe. En komen ook in actie omdat Nens de acties van Serious Request altijd ondersteunde.

 

Er zijn twee manieren 

om de actie van (NPO3FM) Serious Request voor ALS te ondersteunen

met de Stichting Letters by Nens in gedachten:

 

1. KOOP ÉÉN OF MEERDERE SETJES 

VAN 3 VERSCHILLENDE (WILLEKEURIGE) KAARTEN

 

Dat kan:

 

De opbrengst hiervan

brengen we op 22 december a.s.

naar het Glazen Huis in Nijmegen

2. DONEER VIA DE WEBSITE VAN NPO3FM

RECHTSTREEKS AAN STICHTING ALS NEDERLAND,

uit naam van de Stichting Letters by Nens

DE SETJES KAARTEN ZIJN AF TE HALEN of TE BESTELLEN BIJ:

De setjes worden binnen 2 weken verstuurd. 

EEN SETJE VAN 3 KAARTEN KOST € 5,00

excl. verzendkosten in een staffel naar gewicht:

  • 1 set € 1,50;
  • 2 -3 sets € 2,50;
  • 4-6 sets € 3,50;
  • 7-9 sets € 4,50;
  • Bij afname van 10 setjes of meer zijn de  verzendkosten voor ons.

Volg onze activiteiten:

 

2 december 2023 Groen Kiosk Druten in teken van ALS

Deze zaterdag werd de Groene Kiosk in Druten bemenst door Frank, (onze eigen) Ellen en Mare; zij komen in actie voor de Stichting ALS Nederland.

Frank de Jong is van horeca de Lier in Puiflijk. Hij en Ellen delen het feit dat ze in dezelfde regio een dorpshuis runnen én een broer en resp. zus verloren aan ALS.

 

'Gewoon Ben' speciaalbier en muziek

Frank de Jong  liet een eigen speciaalbiertje brouwen en noemde het  ‘Gewoon Ben’. Naar Ben, de broer van Frank die onlangs aan de gevolgen van ALS overleed. Gewoon Ben is een biertje met een knipoog, want op het flesje is te lezen dat Ben helemaal niet van bier hield. Hij hield wel veel van muziek en daarom is zijn favoriete Spotify-lijst met smartphone te scannen van het etiket, zodat mensen tijdens het drinken van het biertje naar Bens lievelingsmuziek kunnen luisteren.

Gewoon Ben’ is te koop via: 

www.speciaalbierpakketten.com.

1 december 2023: al twee weken in actie voor Serious Request!

Grote bestellingen en kleine bestellingen. Sinds we op 17 november de actie zijn gestart hebben al veel vrienden, familie, bekenden en minder bekenden ons weten te bereiken.

Hartelijk dank voor al jullie donaties. We waarderen het enorm!

28 november 2023: grote dank aan de jarige!

BENDA druk & print is vriend van onze Stichting en leverancier van al ons drukwerk. En jarig, ze vieren vandaag hun 40-jarig jubileum. Van harte! 

Dit najaar ontvingen wij van hen het volgende bericht: “Wij bestaan dit jaar 40 jaar en gaan een uitnodiging sturen naar klanten. We willen daarin graag de Stichting Letters by Nens vermelden als cadeautip.” Wat een enorm vriendelijk geste.

We hebben tot nu toe al heel mooie bijdragen mogen ontvangen. Heel hartelijk dank BENDA en klanten! 

25 november 2023: in actie voor Serious Request

Oud-collega Christien: "Ik heb jullie actie binnen de Rabobank in de regio Gelderland-Zuid onder de aandacht gebracht. Dat is waar Nancy ook werkzaam was. Maar ik heb hem ook landelijk gedeeld. Nancy is nog altijd in gedachten bij haar oud-collega's van Rabobank. Ik weet zeker dat (oud-) collega's deze actie dan ook van harte steunen."

24 november 2023: in actie voor Serious Request

Grote bestellingen en kleine bestellingen. Via ons eigen warme netwerk komen ze  sinds de start van onze actie van alle kanten bij ons binnen.

 

Hartelijk dank! Stichting Urgente Noden Nederland; Romy; Annette; Lida; Ineke; Roy; Anne Marie; Greetje; Berry;  Christine;  Francis;  dhr/mw Van der Kroef;  Petra;